www.saljsmartare.se
Shopping Cart :0
Valutor:

Stenig Centrum Håll Vinden Shirt 603.614 (För Män) Svart

2,103.02SEK  1,380.25SEK

Vänligen välj:  • Modell: billiga jackor 582
Lägg till i varukorg:Produktinformation för Rocky Produktbeskrivning

När du sätter denna Rocky S2V vind skjorta på för första gången, kommer du att förbluffad av hur lätt det känns. Mesh väv har utnyttjats under armarna sidofalsen; det tillåter luft att strömma in i windshirt, som kommer att hålla dig bekväm. Inuti är detta en polyester fodrad vind skjorta; det känns mjukt och materialet är mycket andas. En annan praktisk funktion på utsidan är den oansenliga bröstficka; om du befinner dig i en nödsituation, kommer du att uppskatta det faktum att det har en internationell band signalering.

En stor sak att tänka på om utsidan av vind skjortan är att det är fundamentalt vindtät; om du bär denna män vind skjorta på en blåsig dag, kommer du inte att påverkas av väderförhållandena. Dessutom, medan denna vind skjorta monteras, det var belagd med Durable Water Resistance (DWR), vilket är bra eftersom det kommer att hålla dig torr.

Du hittar vinden skjorta minne midja och manschett behålla vara särskilt användbara funktioner, eftersom det kommer att tillåta denna ytterkläder för att passa dig perfekt. Tumgrepp har byggts in i hylsor av denna S2V vind skjorta, ger detta dig att hålla händerna varma, men ändå kunna röra sig fritt. Det är lätt, kan packas undan lätt gjort med stora material och har massor av praktiska funktioner, är detta Rocky S2V Center Hold vind skjorta ideal ytterkläder för dig!