www.saljsmartare.se
Shopping Cart :0
Valutor:

Stenig Branson Roper Skyddande Tå 6732 (För Män) Aztec Galen Häst / Betsel Brun

2,338.23SEK  1,548.21SEK

Vänligen välj:  • Modell: billiga jackor 4014
Lägg till i varukorg:Produktinformation för Rocky Produktbeskrivning

Detta för män Original Ride blandar de bästa funktionerna från en bekväm västra och slitstarka arbete boot, för att ge dig en känga som du fortfarande kommer att bära för många år framöver. Genom att sätta samman denna Rocky Original Ride Western känga med en rund tå och foder av läder kommer passform och känsla vara bekvämt för dig rakt ur lådan. Lädret dragflikar är där för att hjälpa dig att få dessa 11-tums stövlar on / off lätt.

Det här Original Ride stål skyddande tå är en ovärderlig säkerhetsfunktion som kommer att hålla dina fötter skyddad från skada. Som ett resultat av att uppfylla ASTM F2413 I / 75 C / 75 Skydds Toe Klassificering kan dessa mäns stövlar klarar upp till 75 pund. av påverkan och komprimering. Kombinera det med ASTM Elektrisk fara Standard, och du kommer att vara klädd i en säker start!

Ett hållbart härdat stål skaft och en häl stabilisator kommer att ge dessa ursprungliga rida stövlar stabilitet, stöd och göra dem mer bekväm att arbeta, gå, eller till och med dansa i. Under byggprocessen, var åtta lager Rocky Ride Comfort System inbyggd, vilket gör att dessa Roper stövlar att vara flexibel, ge lindra dämpning och vara extremt tålig

Rocky & # 174. Ride gummi yttersula gör att du kan ha stadig grund, och dess oljebeständighet är perfekt för något arbete inställning.
Ytterligare information ASTM